BIENVINGUDA
ATILANOS
PRODUCTES
ACCESORIS
INSPIRACIÓ
NETEJA
COLORS
ARQUITECTES
FAQ
NOTICIES
CONTACTAR
PRESSUPOSTOS
FAQ: PREGUNTES MÉS FREQÜENTS.Aquesta és una «pàgina elaborada pels clients», que permet disposar de solucions i respostes a alguns dels problemes que també tenen altres clients. Per tant, si trobeu una solució a un problema i penseu que altres persones se’n podrien beneficiar, feu-nos arribar un missatge de correu electrònic a «atilanos@atilanos.es». Afegirem la vostra solució a aquesta pàgina. Moltes gràcies per la vostra col•laboració!
Preguntes Respostes
Com enrotllar una pantalla de projecció i bloquejar el ressort d’elevació?
Com eliminar retolador permanent d’una pantalla de projecció o d’una pantalla per a retroprojectors?
Com eliminar retolador permanent d’una pissarra blanca?
A quina altura en relació amb el terra cal col•locar una pissarra?
Com s’extreu el paper del clip-rail?
A quina altura amb relació a la pissarra s’ha de col•locar el sistema de rails per a mapes?
A quina banda de la pantalla gegant inclinable hi ha els components elèctrics?
Quina hauria de ser la llargària de la meva pantalla de projecció?
La pantalla de projecció està integrada en un casset?

Sí – Extraieu la placa lateral que trobareu a la banda esquerra. Feu girar la clavilla quadrada 4 vegades, en el sentit de les agulles del rellotge, i torneu a col•locar la placa lateral. Quan estireu la pantalla, veureu que es torna a enrotllar de nou.

No – Subjecteu la pantalla amb les dues mans i afluixeu la clavilla amb molt de compte, en el sentit contrari a les agulles del rellotge, fins que faci «clic». Enrotlleu la pantalla amb molt de compte, extremant les precaucions per no agafar-vos els dits. Si la pantalla no ha quedat prou tibant, extraieu la clavilla de la guia i feu-la girar 4 vegades, segons s’ha indicat anteriorment.

OBSERVACIÓ: si la llengüeta està fluixa, haureu de fer girar la clavilla entre 16 i 18 vegades.

De fet, no és pot eliminar totalment, però podeu mirar d’utilitzar el «llevataques» que proporciona NSF. El polvoritzeu damunt la zona que vulgueu netejar i espereu una estona. Si el retolador no ha marxat, haureu de comprar una pantalla nova.
Escriviu sobre el retolador permanent amb un retolador per a pissarres blanques. Si no marxa, l’haureu de treure amb alcohol (alcohol isopropílic). Després, netegeu la pissarra amb aigua i eixugueu-la amb un paper.
Com a norma general, la distància entre el terra i la part inferior de la pissarra ha de ser de 90 cm. No obstant això, es pot ajustar segons convingui i depenent de si es tracta d’una escola d’ensenyament primari o d’una escola només per a adults.
Subjecteu el paper de forma horitzontal i estireu-lo.
En una aula de dimensions estàndard, que no faci més de 9 metres de llargada, les consoles s’han d’instal•lar a una altura de 40 cm en relació amb la pissarra. Si voleu que la imatge quedi situada a una altura superior, haureu d’instal•lar les consoles segons convingui.

Vista de front, són a la part inferior del marc posterior, a la banda esquerra.
Segons els estàndards danesos, la imatge ha d’estar situada a una altura equivalent a 1/6 de la distància màxima fins a la pantalla.
CATALÀ
CASTELLANO
ATILANOS, S.L.    Brussel·les, 37 baixos   08041 Barcelona   Tel:+34 93 436 81 71   Fax:+34 93 436 97 24   atilanos@atilanos.es