BIENVINGUDA
ATILANOS
PRODUCTES
ACCESORIS
INSPIRACIÓ
NETEJA
COLORS
ARQUITECTES
FAQ
NOTICIES
CONTACTAR
PRESSUPOSTOS
start slideshow The new vision!
Cap a on evoluciona NSF?
Per primera vegada en molts anys, aquesta empresa en constant evolució ha emprès un nou rumb. .

Tot creant una empresa extremadament funcional, però mantenint-nos fermament realistes. Volem ampliar les nostres possibilitats de fer les coses encara millor.

Tot mirant cap al futur i adoptant una actitud més oberta, volem canviar la manera de fer les coses.

Volem donar prioritat a les comunicacions i a la unitat, alhora que mantenim les nostres valuoses relacions personals amb els clients.

A les nostres instal•lacions, donem la benvinguda al futur i aspirem a crear una atmosfera que aculli gent amb idees i ambicions creatives.

Confiem que el fet de ser diferents i d’adoptar una forma de pensar holística ens permeti d’establir un centre orientat

al progrés.

Un lloc on passin coses i sorgeixin possibilitats infinites. NSF és, i sempre ha estat, una empresa innovadora. Mitjançant l’organització d’esdeveniments, seminaris i reunions, esperem reunir el món.

No només l’estructura interna d’NSF és excepcional. La nova empresa també reflectirà les nostres creences i la nostra filosofia. Hem decidit construir l’empresa en un terreny obert, en un entorn atractiu i natural, que ens ajudi a establir una connexió amb l’univers, tant terrestre com celestial.

Durant tot el procés, hem consultat un mestre de Neo Feng Shui, el qual ens ha ajudat a crear les condicions d’harmonia ideals. Per aprendre més sobre Neo Feng Shui, visiteuwww.neofengshui.dk.

La construcció dels edificis està inspirada en l’estil del sud. Contemplar-los esdevindrà una experiència summament gratificant. En comptes de fer servir tanques, reutilitzarem la terra i desenvoluparem l’àrea de la manera més natural possible. L’aigua en moviment és una necessitat, tant a l’interior com als petits jardins inspirats en la tradició xinesa.

Totes les instal•lacions són públiques. Des de l’exterior, els edificis faran l’efecte de formar una unitat, encara que, de fet, hagin estat construïts com a divisions. L’interior acollirà tecnologia d’avantguarda.

Tant el disseny com els colors han estat triats pensant en els usuaris i en les seves funcions. El Neo Feng Shui ens ajudarà a tenir èxit i a prosperar des d’un bon començament. Hem reflexionat detingudament sobre tots i cadascun dels detalls, perquè quan ens visiteu, us hi trobeu el millor possible.

Els edificis inclouen: Fabricació – Administració – Àrea Pública – Restaurant – Instal•lacions Sanitàries – Biblioteca – Centre de Conferències – Saló d’Exposicions – Espai addicional per llogar.

Disposem de 5 oficines per llogar, amb dret a utilitzar totes les instal•lacions. Les voldríem cedir a

destacats professionals. La decoració és flexible i versàtil, i l’àrea està formada per espais de treball flotants.

TORNAR A DALT
CATALÀ
CASTELLANO
ATILANOS, S.L.    Brussel·les, 37 baixos   08041 Barcelona   Tel:+34 93 436 81 71   Fax:+34 93 436 97 24   atilanos@atilanos.es