BIENVINGUDA
ATILANOS
PRODUCTES
ACCESORIS
INSPIRACIÓ
NETEJA
COLORS
ARQUITECTES
FAQ
NOTICIES
CONTACTAR
PRESSUPOSTOS
Neteja de les pissarres per escriure-hi amb guix:
Les nostres pissarres han estat dissenyades perquè durin molts anys. La seva superfície d’alta qualitat s’ha sotmès a un procés de fabricació especial que fa que sigui particularment resistent. Això vol dir que durant els primers usos, potser costi una mica d’esborrar el guix. No obstant això, al cap d’unes setmanes d’ús, aquest problema haurà desaparegut. Ús diari: durant les classes, feu servir guix sense parafina i esborradors en sec NSF. Al final del dia, netegeu la pissarra amb aigua freda. Cada tres mesos: tracteu la pissarra amb un producte per a la neteja de pissarres, de la marca Tafix, i un drap especial. Després, esbandiu-la amb aigua tèbia. Tafix és un producte ecològic que neteja i tracta la superfície, a més de fer desaparèixer qualsevol resta de guix i àrees ombrejades. No feu servir mai productes de neteja grassos ni draps de lli.
Neteja de les pissarres blanques:
La utilització dels nostres retoladors ecològics per a pissarres blanques us permetrà d’eliminar fàcilment l’escriptura mitjançant esborradors en sec NSF.
Neteja diària: netegeu la pissarra amb el producte per a pissarres blanques NSF i assequeu-la amb un tros de paper net. Després, esbandiu-la amb aigua i eixugueu-la de nou. Aquest procediment us permetrà d’eliminar qualsevol àrea ombrejada que hagi quedat a la pissarra blanca.
No feu servir mai productes de neteja grassos.
Assegureu-vos d’utilitzar el guix adequat!
Per tal que pugueu netejar la pissarra més fàcilment i la pugueu fer servir durant molts anys, us recomanem que seguiu les instruccions següents.
Sempre que s’escriu a la pissarra, el guix deixa anar pols. Recordeu que alguns tipus de guix que s’anuncien com a antipols contenen un producte aglutinant, com ara parafina, que dificulta la neteja considerablement.
El guix ha de ser de la qualitat més pura possible; és a dir, no ha de contenir parafina. La parafina forma àrees ombrejades a la pissarra, i deixa una superfície brillant que costa molt de netejar. Finalment, és important assegurar-se que el guix no conté impureses –com ara petites pedres– que puguin ratllar la superfície de la pissarra.
El guix que no contingui cap producte aglutinant, ni parafina, ni impureses, es netejarà amb facilitat.
CATALÀ
CASTELLANO
ATILANOS, S.L.    Brussel·les, 37 baixos   08041 Barcelona   Tel:+34 93 436 81 71   Fax:+34 93 436 97 24   atilanos@atilanos.es